Star conflict

Een jonge NASA wetenschapper wordt ontvoerd door buitenaardse wezens, maar wanneer niemand zijn verhaal gelooft, raakt hij geobsedeerd door het vinden van bewijs dat hem op een ontdekkingsreis brengt.

Belangrijkste kenmerken:
Een vloot binnen handbereik

Voer het bevel over verschillende slagschepen, van behendige verkenningsschepen tot zware fregatten geladen met geweren en raketten. Te zijner tijd kunt u uw eigen vloot besturen.

Overleven in de ruimte

Je kunt loskoppelen van het station en rond ruimtekolonies reizen die zijn binnengevallen door een oud buitenaards ras. Je kunt missies voltooien, waardevolle items verzamelen, modules en schepen maken, andere spelers ontmoeten om te vechten of samenwerken om piraten en kwaadaardige aliens vanuit de verre ruimte te weerstaan.

Kies je pad

Elk schip kan worden gebruikt voor strategische missies: verken het gebied, jaag op vijanden vanuit de schaduw of krijg steun van bondgenoten. Indrukwekkend arsenaal aan wapens en gadgets, evenals de mogelijkheid om items en schepen te maken, zullen je daarbij helpen.

Als u niet voor ons bent, bent u tegen ons!

Vorm een ​​alliantie met vrienden om een ​​dodelijk squadron van elite-piloten te creëren. Vecht met andere spelers, voer PVE-missies uit. Creëer een bedrijf en neem deel aan de strijd om controle over de gebieden. Voer je naam in de annalen van de geschiedenis van Universum in.

Door: Mars in Opmars! – Bronnen: Steam –  Star Conflict Official channel